#tutorial



#tutorial Instagram hashtag results and tutorial related posts, images and videos... #tutorial


ad Advertisement Ad Time

-mana nih yg kek gini:)🌻 -Req next?DM me 🐼Maap musikny kurang pas🐼 #ccpedits #ccptutorial #tuesday #tutorial #edits #loveedits #ccl #ccpcoloring #ccp #ccpoverlay #alightmotionedits #mega


1 Normal

Stunning purple makeup✨.! This look is by @beebo_artist💜 • • • • • • • • • • • • • #makeup#Eyeshadow#Beauty#Fashion#makeup#tutorial#Skincare#eyebrows#Lips#highlight#makeuptutorial#nude#instgram#


0 Normal

Next tutorial of my haunted-mansion-halloween- nailart ☺️. 🎃👻🎃👻🎃👻🎃👻 Products used: @bornprettystore Plate #BP183 @essence_cosmetics No. 55 "dusk teal dawn" No. 29 "zero to hero" No. 33 "wild white ways" No. 34 "mrs. brightside" @chinaglazeofficial Liquid leather for stamping . . . . . . #nagellack #naturalnails #shortnails #squarenails #nails #nailart #nailsofgermany #manicure #nailpolish #video #tutorial #nailstutorial #nailvideo #nailstagram #instanails #nailsofinstagram #nailsoftheday #nailporn #nails2inspire #nailsonfleek #halloweennails #essencenailpolish #bornprettystamping #reversestamping #stamping #gradientnails #mattenails #darknails #nightskynails


0 Normal

New video out now! 3 tips to IB students to study well to improve IB score


1 Normal

its friday, its a FROG tutorial! 🐸This one is pretty tricky, don’t be sad if you don’t make it at the first try ( i didn’t 😂) I would love to see your versions! Its really fun to experiment with patterns on the body too!! For all my tutorials see the hashtag #majasbokshop and if you upload your own from, tag me so i can see 😍 . . . . #drawing #frog #frogdrawing #frogillustration #doodle #sakura #pigmasensei @sakuraofamerica #doodlevideo #drawingvideo #tutorial #drawingtutorial #majasbokdrawingtutorials


2 Normal

Here is our super quick mermaid look tutorial by Gabby 🧜🏼‍♀️ We hope you love it as much as we do! Swipe to the right to see the tutorial right to the end 😃 Reminder - we sell all of the products used in store or online! #mermaid #halloween #makeup #facepaint #mermaiddressup #mermaidmakeup #creepycalendar #giveaway #wigs #ombre #tutorial #jewels #facejewels #glitter #competition


0 Normal

Vision screening at school is extremely important as it helps to detect vision problem among children. Does your child show these signs? If you say yes to most of the signs, then your child may have vision problem and its best to seek an optometrist for advice. - Eyes turning inward or outward - Squinting - Headaches - Avoiding written work - Holding reading material closer than normal - Rubbing eyes often - Eyes tiring while reading or doing other schoolwork - Turning or tilting head to use one eye only - Making frequent reversals when reading or writing - Using finger to maintain place while reading At Smart Reader Kids we truly care about the welfare and health of our each kid. That is why we constantly connect with our clients to discuss about our each child's development. And thank you Optomedik Vision & Therapy Meru Ipoh - Hanun Optometrist for your time and effort. #happiness #children #learnthroughcreativity #creativemethodology #montessori #english #artandcraft #kindercooking #phonic #kindergarten #dlp #transit #afterschoolcare #tutorial #smartreaderkids #bandarmeruraya #smartreaderkidsbandarmeruraya #bestpreschool #eyescreening #healthiswealth


0 Normal

Gitar Püf Noktaları videolarıma ve YouTube kanalımdaki diğer içeriklere güncellenmiş web sitem üzerinden ulaşabilirsiniz. *** www.ozanerkan.com *** #ozanerkan #ozanerkanofficial #gitarpüfnoktaları #gitar #püfnoktaları #websitesi #video #youtube #online #eğitim #tutorial #lesson #instructor #gitardersi #guitaristurkey #guitartutorial #guitarturkey


0 Normal

When doing a photoshoot you need to be able to change styles quickly, Here is a little video clip of me doing just that ! Notice how I use no extra heat on the hair, to reduce any damage happening as I have already prepped the hair for a different style , so to keep applying heat on different hairstyles is not always healthy for the hair and for the full time model this is important! I also create this look using just my hands , Bobby pins and kenra products. (No comb or brushes required!) This is from my @southwestbridalhairtraining page. Thanks for recording this @jessica_apps_photography.. Here I used @kenraprofessional No 9 hair spray and serum. These are two of my most favourite products !!!! My brides love them ! 💖 💖 💖 💖 #style #hairtutorial #hair #hairstyle #instahair #hairstyles #haircolour #ponytail #ponytailtutorial #hairdo #haircut #longhairdontcare #tutorial #instafashion #wavyhair #longhair #captionplus #curlyhair #hairvideo #blonde #weddinghair #hairoftheday #braidideas #hairideas #hairfashion #easyhairstyle #hairofinstagram #coolhair


0 Normal

Belajar gambar persiapan ujian Masuk FSRD ITB dan Aristektur dengan fasililitas lengkap dan tempat nyaman hanya di VILLA MERAH ------------------------------- Kamu akan di bimbing pengajar terbaik alumnus FSRD ITB, ISI UNJ, Arsi UNPAR dengan suasana serius tapi asik dan juga banyak kegiatan outdoor yang bikin pengalaman berkarya kamu makin komplit ------------------------------- 📢 PEMBUKAAN KELAS BARU program seni rupa. . . 🏁Start belajar di 26 Oktober 2019 ------------------------------- Hanya di VILLA MERAH kamu bisa dapetin fasilitas unggulan yang lengkap dan inovatif seperti : - workshop - Artcamp - Jalan-jalan Menggambar - Talkshow dengan dosen atau praktisi seni ternama - Konsultasi sepuasnya - Dan aktivitas kreatif lainnya . . . Pokoknya belajar di VILLA MERAH bikin skill menggambar kamu makin mantep!!! Ditambah peralatan gambar dan kelengkapan lainnya sudah disediakan loh. Lengkap deh!! . . . . #tutorial #art #drawing #bimbel #bimbelgambar #bimbelsenirupa #kursusgambar #lesgambar #villamerah #nfopagi #ilustrasi #fsrd #fsrditb #tutorialgambar #senirupadesain


0 Normal

EMPRESA || CAPTA TALENTO || MEJORA TU ENGAGEMENT || WEBINAR CURSOS TALLERES || MARKETPLACE || INTRAPRENEURSHIP || 🎯 CDO de Vinglet @nicolasmozo || 🎯 CTO Vinglet Talent @angel.landoni || 🎯 CEO de Vinglet @isaac.roma || #startup #lifestartup #coach #asesor #mentor #emprendimiendo #formacin #formacion #capacitacion #capacitacin #elearning #webinar #curso #taller #workshop #tutorial #masterclass #bootcamp #cofounder #patner #mujeremprendedora #marketplace #argentina #buenosaires #cordoba #mendoza #rosario #santafe


0 Normal

【中文寫作精讀訓練課程 FREE GIVEAWAY】 本次是CC Sir中文教室首次推行 Free Giveaway活動! 希望同學能從網上課堂和試堂筆記,認識更多CC Sir的教學內容、教學理念以及課程大綱,隨片亦附送CC Sir寫作系統裡將主力教授的中文寫作技巧。 各位同學隨以下指示做即可獲得本次Free Giveaway! ———————————————————————— 【課程介紹】 本課程針對現今學生的普遍弱點,從寫作的基本功出發,為同學重塑對寫作的 概念,當中亦包含應對文憑試的答題技巧,全方位提升大家的應試把握。 CC Sir 將多年的教授心得融入此份教材,例如加入中國文學科的「片段寫作」 意識訓練、教導同學如何善用「意象」而達致考評重心及如何避免「離題」,以 免「一失足成千古恨」。 - CC Sir 非文學奇才,所用詞藻亦非華麗之極,因此,本課程的設計旨適用各水平的學生,從佈局、意識、觀察各方面入手,幫助大家成功駕馭寫作卷別 的題型,奪取所需的分數升學。 ———————————————————————— 內容:半小時網上課堂 + 16頁精華筆記電子版 取得步驟: 1. Follow 本專頁 @chinese.cc.dse 2. 在此帖文Tag 6位朋友 3. 將此帖文Share 到IG Story 4. 完成步驟2和3後CAP圖,Whatsapp到5573 6063 5. 收到Whatsapp後,我們會於48小時內發送影片及筆記連結 ————————————————— 【關於CC Sir】 中大中文,系出名門。 曾任現為市場領導的中文補習名師助教。 多年私人及小組教學經驗。 —————————————————- Whatsapp查詢:5573 6063 —————————————————- #hkdse #hkdsechin #hkdsechinese #dse #2020dse #2021dse #dsefighter #dser #補習 #dsenotes #dsenote #jupas #文憑試 #2020dsefighter #2021dsefighter #中文 #中文補習 #tutorial #tutor #私補


0 Normal

Jatuh cinta dengan Snowhite tablet ni, buatkan sy makincerah hari demi hari😍 . Snow White ni bukan untuk kurus putih n detox je tau tapi ade manfaat lain lagi😱 . Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :- 🌟Kurma 🌟️Lemon 🌟Astaxanthine 🌟L-cysteine 🌟Vitamin C 🌟Lutein . Ni haa. Manfaat yang terkandung dalam Snow White Secret : 🌹️ Mencerah & melembabkan kulit 🌹️ Mengecilkan liang pori 🌹 Anti penuaan 🌹️ Mengurangkam jerawat dan jeragat 🌹 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹️ Mengawal dan mengurangkan berat badan 🌹️ Melancarkan haid 🌹️ Merawat tumit kaki pecah 🌹️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌹 Mengurangkan masalah rabun mata 🌹 Mengurangkan toksin dalam badan 🌹 Membantu merawat eczemaa 🌹 Membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil 🌹 Mengurangkan keguguran rambut 🌹 Membanyakkan susu ibu 🌹 Menjadikan kulit kelihatan glowing 🌹 Melawaskan sistem pembuangan 🌹 Membantu merawat keputihan . ✔️Sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu juga 💪 #TheStoryBookbyAriani #Adelleasofea #tips #tipsparenting #tipsmakeup #tutorial #tutorialbawal #tutorialshawl #artismalaysia #putihgebu #kulitputih #jerawathilang #kurus #senggugut #jeragathilang #kulitlicin #kulitflawless #bebasjerawat #haidteratur #Handbegmurah #handbegmalaysia #selebritimalaysia #iglelakivsperempuan #skirtmurah #skirtlabuh #skirtkembang #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bedak #bedaksejukazzaelite


0 Normal

Know the facts about prints! ❣️


1 Normal

This video is about the filter array ,  map array and reduce array in javascript. #java #javascript #javaprogramming #javascriptdeveloper #javadeveloper #javalanguage #arrays #tutorial #informationtechnology #technology


0 Normal

Kah kiah tegur, nape makin berseri seri?? Mestylah sebab duk kemam Snowhite tablet hari2😊 . . Snow White ni bukan untuk kurus putih n detox je tau tapi ade manfaat lain lagi😱 . Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :- 🌟Kurma 🌟️Lemon 🌟Astaxanthine 🌟L-cysteine 🌟Vitamin C 🌟Lutein . Ni haa. Manfaat yang terkandung dalam Snow White Secret : 🌹️ Mencerah & melembabkan kulit 🌹️ Mengecilkan liang pori 🌹 Anti penuaan 🌹️ Mengurangkam jerawat dan jeragat 🌹 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹️ Mengawal dan mengurangkan berat badan 🌹️ Melancarkan haid 🌹️ Merawat tumit kaki pecah 🌹️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌹 Mengurangkan masalah rabun mata 🌹 Mengurangkan toksin dalam badan 🌹 Membantu merawat eczemaa 🌹 Membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil 🌹 Mengurangkan keguguran rambut 🌹 Membanyakkan susu ibu 🌹 Menjadikan kulit kelihatan glowing 🌹 Melawaskan sistem pembuangan 🌹 Membantu merawat keputihan . ✔️Sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu juga 💪 #TheStoryBookbyAriani #Adelleasofea #tips #tipsparenting #tipsmakeup #tutorial #tutorialbawal #tutorialshawl #artismalaysia #putihgebu #kulitputih #jerawathilang #kurus #senggugut #jeragathilang #kulitlicin #kulitflawless #bebasjerawat #haidteratur #Handbegmurah #handbegmalaysia #selebritimalaysia #iglelakivsperempuan #skirtmurah #skirtlabuh #skirtkembang #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bedak #bedaksejukazzaelite


0 Normal

Its always enriching to watch process video @artfeltcreations #Repost @artfeltcreations • • • • • • Omg I almost forgot to post this. Sorry friends!!! . . . I would love to know which prompt is your favorite so far of yours? The one you enjoyed painting the Most???? . . . . For #watercolorcelebrations Hosted by @watercolorcelebrations @artfeltcreations @doodle_genes @nidaspalette @anushaivaturi . . . . . . . Materials: @lotusblubookart handmade khata journal 4" x 6" @danielsmith_india watercolors from @kdsart_store @sakuraofamerica micron pen @silverbrushltd my favorite😍 . . . . . . . . . . . . #artfeltcreations #watercolorfloral #watercolorph #watercolorstilllife #watercolor #stilllife #inkandwatercolor #inkandwash #halloween #danielsmithartistsmaterials #danielsmithwatercolors #inktober2019 #inktober #the100daysproject #surelysimplepainting #the100dayproject #inkspiration #falltime #floralsketch #watercolorbeginner #tutorial #surelysimple #watercolorph #watercolorsketchbook #watercolorillustrations #watercolorlandscape #watercolor_gallery #watercolor_daily


0 Normal

Kulit makin Cerah 1 badan Kulit makin bebas cela Serius, muka makin berseri sebab kita detoks badan ya..Cantik dr dalam ke luar . . Snow White ni bukan untuk kurus putih n detox je tau tapi ade manfaat lain lagi😱 . Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :- 🌟Kurma 🌟️Lemon 🌟Astaxanthine 🌟L-cysteine 🌟Vitamin C 🌟Lutein . Ni haa. Manfaat yang terkandung dalam Snow White Secret : 🌹️ Mencerah & melembabkan kulit 🌹️ Mengecilkan liang pori 🌹 Anti penuaan 🌹️ Mengurangkam jerawat dan jeragat 🌹 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹️ Mengawal dan mengurangkan berat badan 🌹️ Melancarkan haid 🌹️ Merawat tumit kaki pecah 🌹️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌹 Mengurangkan masalah rabun mata 🌹 Mengurangkan toksin dalam badan 🌹 Membantu merawat eczemaa 🌹 Membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil 🌹 Mengurangkan keguguran rambut 🌹 Membanyakkan susu ibu 🌹 Menjadikan kulit kelihatan glowing 🌹 Melawaskan sistem pembuangan 🌹 Membantu merawat keputihan . ✔️Sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu juga 💪 #TheStoryBookbyAriani #Adelleasofea #tips #tipsparenting #tipsmakeup #tutorial #tutorialbawal #tutorialshawl #artismalaysia #putihgebu #kulitputih #jerawathilang #kurus #senggugut #jeragathilang #kulitlicin #kulitflawless #bebasjerawat #haidteratur #Handbegmurah #handbegmalaysia #selebritimalaysia #iglelakivsperempuan #skirtmurah #skirtlabuh #skirtkembang #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bedak #bedaksejukazzaelite


0 Normal

🔎BaiBai Chinese 💛🧡💜💚❤️ Worried your Chinese isn’t good enough? No need to fret! Teacher Baibai is here with individually customized Chinese lessons. Baibai has an MA in Teaching CSL and over 10 years of university level teaching experience. For each of her students, she prepares a practical and fun syllabus individually customized for their needs and skill level. If this sounds like exactly what you’re looking for then don’t wait any longer! Send a message to Baibai and get started on your Chinese learning journey today. 🔒🔑🔐🔓 #中文 你還在煩惱怎麼學中文嗎? 別擔心了!白白老師提供專業的客製化課程,內容既實用又精彩,重要的事是符合你的程度與需求!心動不如馬上行動,準備好跟著白白老師一起來學中文哦!詳細課程資訊,請直接聯繫白白老師!💌📥💞 #information 🧡 Facebook Fan page: BaiBai Chinese 💛 Instagram: baibai_chinese 💚 E-mail: baibaichinese@gmail.com - @baibai_chinese 🦋🦋🦋 - #chineseteacher #mandarin #chinesetutor #chinesetutorial #tutorial #tutor #learning #enterpreneur #creator #homeorganization #customized #chineselesson #taiwan #taiwantravel #taipei #taipeitravel #baibaichinese


0 Normal

Ada yg baru ni, cara membuat story instagram kekinian . Link di bio👌 #blogger #bloggers #blog #instagram #stories #travel #dutormasi #tutorial #tips #trick


0 Normal

Coffee lovers. . . By @bernulia #arch_more .. .. We'll be uploading new videos soon so if you haven't subscribed yet please do and turn on notifications 🔗 youtube.com/themodmin .. .. .. #architecture #art #design #interiordesign #ig#building #archilovers #architect #arquitectura #interior#sketchbook #sketch #sketching #tutorial #arch_more #themodmin #coffee


0 Normal

Bachha na samajhna faad dalunga 😂🔫🔫 #tiktok #indiantiktok #trending #instagram #viral #tutorial #supreme #change #crazy #bodybuilding #boy #girls


1 Normal

Наши линеечки имеют имена мальчиков, но рисовать с помощью их девочек одно удовольствие! ⠀ Линеечка KIT в исполнении девочки 👧 ⠀ Линейка – лекало для рисунка фигуры — детская KIT — тоддлер 1-3 года Высота изображаемой фигуры — 24 см ⠀ Купить линеечки можно у нас в магазине - активная ссылка в шапке профиля "ПРЕДЗАКАЗ" ⠀ #смешаннаятехника #иллюстрация #portraitart #fashionillustration #туториал #скетчингтуториал #видеотуториал #рисунокдлядизайнера #sketchingtutorial #tutorial #videotutorial #art #artist #fashionillustrations #illustrationfordesigners #fashionsketch #моднаяиллюстрация #рисуемвместе #моднаяиллюстрация #фэшнскетчинг #скетчбук #скетчингмаркерами #art🎨 #art #drawthisinyourstyle #drawingtutorial #урокискетчинга


0 Normal

Anche i Kaiju a volte sbagliano il sugo e per non buttarlo si inventano DI TUTTO. Così nasce la mia versione della pappa col pomodoro: pomodoro e 12 uova in attesa di una casa, pane vecchio in attesa di fare le muffe e del basilico appassito nel frigo.  E formaggio grattugiato per sbaglio dalla salumiera, quindi da smaltire prima possibile. Siccome lo so che figurati se c'hai voglia di leggere qualcosa, ho registrato la ricetta in versione audio.  Buon ascolto e buona mattinata! https://www.spreaker.com/episode/19564350 #mangiaconpizzakaiju #pappacolpomodoro #ritapavone #ricette #ricettefacili #cucinare #cucina #esperimenticulinari #ricettetradizionali #tutorial #sugo #uova #pane #ricettepovere #cucinaitaliana #pomodoro #valorizzacichehai #smile #sorriso #basilico #deliziosi1 #ahsetipiace #misteralobaalobazi #tamtamm1 #cirimastoilmagnà #quellochepicipiace #cucinafoood #bloggerschef #gastroart19


5 Normal

Ruduo jau čia - laikas išlaisvinti kūrybiškumą. Kviečiame mokytis su mumis ir pažinti grafiką! Sukūrėme šį įrašą norintiems išmokti pasigaminti savo unikalų lino raižinį. Spausk ant nuorodos ir pradėk! Jei būsi pastabus, įrašo apačioje rasi ir video pamoką. Nepamiršk pasidalinti ir su savo draugais 😊👌 https://kurkkurk.lt/kaip-susikurti-lino-raizini/ -- Autumn is here so it's time to unleash your creativity. We welcome you to learn with us and get to know graphic arts! We created this post for those who want to learn how to make their own unique linocut. Click the link to get started! There is also a video tutorial at the bottom of the post. Don't forget to share it with your friends! 😊👌 https://kurkkurk.lt/en/how-to-make-a-linocut/ #linocut #lino #cut #graphicart #graphic #artscrafts #arts #crafts #carving #fall #tutorial #diy #etching #creative #linoleum #linocutters #fineart #technique


0 Normal

Nieuw Recept: Halloween Pizza Cookie! . Ik wilde dit jaar iets leuks maken in het thema Halloween. Iets wat ook leuk is om met kinderen te maken. De oogjes maken deze pizza toch een beetje 'eng' wat perfect past in het thema van Halloween. . Hoe je nu zo'n Halloween Pizza Cookie maakt leg ik je in dit recept stap voor stap met foto's uit. Dit is dus een mooi klusje voor op een regenachtige dag in de herfstvakantie. Het recept staat nu online, link in bio 👆 . . . . . #halloween #cookie #pizza #cookiepizza #baking #bakkenmetkinderen #bakken #homemade #koekjes #recept #howto #tutorial #homebaked #zelfgemaakt #thuisbakker #ilovebaking #spookyseason #halloweentreat #bakeryfromthecorner #vandebakkeropdehoek #halloweenideas #halloweencookies . https://bakeryfromthecorner.nl/hoe-maak-ik-een-halloween-pizza-cookie/


4 Normal

Ingin menyimpan Status WhatsApp dengan mudah? Tapi malah bingung caranya gimana? Yuk kita simak caranya di atas, simak penjelasan sampai slide terakhir yak,Oia tutorial ini hanya untuk smartphone Android ya sobat. Jangan Lupa klik Tombol Like ❤ nya yah sobat 😁👌, Nah Kalau pendapatmu gimana sobat? 😁 Yuk tulis di kolom komentar #shbstore #infointekno #infoteknologi #hpterbaru #xiaomi #huawei #samsung #iphone #casecustom #casecustomsurabaya #casecustomsidoarjo #cetakcasehp #cetakgarskin #grosircasehp #tutorial #redminote7 #casingcustomhp #cetakcasingcustom #percetakancasehp #cetakcasehpsby


0 Normal

Trik Hoki Dapetin Bundle Video Girl #rajahoki #spinff #tutorial #freefire


0 Normal

#vijaytech #tech #channel #tutorial #tricks #tips please subscribe my channel


0 Normal

昨天完成了一天的OH Card 工作坊,兩位學員之前是接觸過OH Card,但是不是很了解是怎樣去運用,和是怎樣協助我們把潛意識”視覺化”的表達出來,于是造就了這一場的工作坊! . . #感恩学员的信任 #ohcard #potd #tutorial #likeforlike #like4like #mycareer


0 Normal

Registrasi Paling Mudah! - Siapa bilang menjadi #EnterpriserHDI itu sulit? Terlebih dengan era digital yang sudah sangat maju, sangat mudah untuk mendaftarkan diri Anda sebagai Enterpriser di HDI lho! Cukup dengan melakukan langkah-langkah #RegistrasiOnlineHDI yang sangat mudah.. - Tak perlu bingung, Anda bisa pelajari cara selengkapnya melalui tutorial yang kami berikan di YouTube Channel HDI Family International dengan judul "Cara Registrasi Online di HDI Cepat & Mudah". Pelajari sekarang dan jangan lupa ajak rekan Anda untuk registrasi langsung di http://bit.ly/yossiHDI - #HDIOnline #HDIndonesia #HDITutorial #Tutorial #HDIFamilyInternational


0 Normal

Переход с летнего на осенний макияж: 🧣🌂🍂 ⠀ Главная особенность осеннего макияжа заключена в том, чтобы продлить легкое настроение лета и подчеркнуть оттенок вашей отдохнувшей, загорелой кожи. 🍁 ⠀ Кожа нередко может утратить свежесть и стать сухой из-за сильных ветров и холодов, которые сопровождают осенний период. ⠀ 🍂Я рекомендую хорошо увлажнять лицо и придавать ему сияние – так вы будете выглядеть свежо и молодо.👌 ⠀ 🍂В осенне-зимнем уходе советую использовать масла. ⠀ 🍁 Более плотный по текстуре тон, например, может скрыть недостатки летнего загара и защитить кожу во время смены погодных условий. ⠀ 🍁Осень — идеальное время для всего, что летом казалось слишком ярким, темным и сияющим. И отличное — для экспериментов с тенями цвета опавшей листвы. ⠀ 💄 Блеск для губ советую заменить на помаду ⠀ ☔️ А когда дождь и ветер, лучше использовать водостойкую тушь. ⠀ Надеюсь была вам полезна 😘 ⠀ Не забывайте ставить лайк чтобы видеть мои посты ❤️


2 Normal

🍁fall vibes🍁 • Annonse: gifted products are marked with * • EYES @anastasiabeverlyhills Norvina volume 3 palette* Eye primer* Loose glitter ‘in the moment’* • BROWS @anastasiabeverlyhills Brow wiz ‘Dark brown’ Clear brow gel* • LIPS @kyliecosmetics lip liner ‘Dolce k’ JSC velour liquid lipstick ‘Mannequin’ • #anastasiabeverlyhills #pictorials #norvina #benefit #colourpopme #jeffreestar #jeffreestarcosmetics #morphebabe #muasfeaturing #abhbrows


10 Normal

💁💜 _________________________________________________ 💜 Highlighter: @makeuprevolutionrussia @makeuprevolution "Soph X" - -- 💜 Eyeshadow: @makeuprevolutionrussia @makeuprevolution "Reloaded Iconic 3.0" 💜 Mascara: @beautybomb.russia "Curl Power" 💜 Glitter: @runail_pro "holographic glitter" Eyebrows: "My Brow Pencil 04" ______________________________________________ #color #eyeshadow #tutorial #colors #makeuptutorials #aspiringmua #muasfeaturing #muas #glittereyes #aesthetic #mood #makeuptutorial #makeupideas #makeuplife #makeuptime #makeuptutorialsx0x #makeup #makeupartist #editorial #beauty #beautiful #glittermakeup #vibes #makeupoftheday #artist #makeuplooks #makeuplover #daily


4 Normal

Отец и сын 👑 Быстроскетч.


2 Normal

Cantik banget ya tasnya... Beneran emang cantik banget. Pengin punya? Sekarang kamu bisa bikin sendiri.... Asyik kan .. cek link di YouTube ya guys.... Jangan lupa subscribe, like dan komentar nya ya. #handbag #beadedbag #tasmote #tasmanik #tashandmade #tasakrilik #handmadebag #howtomake #tutorial


0 Normal

Simple dan elegan cocok banget untuk tas yang satu ini. Untuk acara kondangan atau acara acara formal bisa banget..... Untuk tutorial cek link di bio ya. #handbag #beadedbag #tasmote #tasmanik #tashandmade #tasakrilik #handmadebag #howtomake #tutorial


0 Normal

Tas pesta ini cantik sekali Kan? Kamu bisa buat sendiri Lo... Caranya gampang , ikuti aja tutorialnya. Link ada di bio. #handbag #beadedbag #tasmote #tasmanik #tashandmade #tasakrilik #handmadebag #howtomake #tutorial


4 Normal

#tutorial Instagram hashtag results and tutorial related posts, images and videos... #tutorial


ad Advertisement Ad Time

Next Page